Tel: (+34) 93 634 08 30 

Història i origens

Formada per diverses generacions familiars dedicades a l’art de la construcció, Units-4, S.L.U. es va establir l’any 1986 a la província de Barcelona, al Baix Llobregat, concretament a la localitat de Santa Coloma de Cervelló, on hi continua actualment.

Santa Coloma de Cervelló està a pocs minuts per carretera del centre de la ciutat de Barcelona, i és un enclavament privilegiat per la seva connectivitat logística.

Des dels inicis, a Units-4, S.L.U. sempre hem tingut com a principal característica, la voluntat d’oferir una resposta professional, àgil i eficient a les demandes dels nostres clients per dur a terme els diversos projectes constructius que ens han encarregat.

Al llarg dels anys hem realitzat tot tipus d’obres i solucions constructives, cosa que ens ha permès acumular una llarga experiència en un gran ventall d’àmbits dins del món de la construcció. Això ha comportat que Units-4, S.L.U. és consolidés com a empresa dins la seva àrea d’influència original de l’àrea metropolitana de Barcelona, on hi continua tenint el seu principal nucli d’activitat i, al mateix temps, ampliar la seva activitat a diversos punts de la geografia catalana i espanyola mitjançant l’execució d’obres de diferents característiques.